Energetische tantra massage boeken?

Energetische tantra massage boeken?

Een energetische tantra massage is een krachtige, diepwerkende en helende oliemassage, een intens aanraken dat je hele lichaam doet ontwaken. Ik stuur via mijn handen energie doorheen je lichaam. Door het pulseren en het drukken op marmapunten, lossen blokkades op. Zo komt geleidelijk aan je hele lichaam tot leven. de chakra's worden één voor één bewerkt en gaan zich openen. Tintelingen stromen door je lichaam en wekken je levensenergie (kundalini). Die wordt vervolgens verdeeld over het volledige lichaam en stroomt van onderen naar boven door je heen. Dat zorgt voor een erg intense ervaring. Het voelt alsof elke cel in je lijf gaat vibreren. Je bent tegelijk erg ontspannen én wakker/energiek.

Als er schaamte aanwezig is, kan je eventueel een slip aanhouden. De tantrika werkt in lichte kledij of in sarong. Je blijft helemaal in de rol van de ontvanger en gaat in je eigen energie, dus wederzijdse aanraking hoort zeker niet bij de massage.

De massage werkt niet naar een einddoel toe. Het is een flow van ervaren en genieten, waardoor je in een gelukzalige toestand komt die nog lang kan nazinderen. Een yoni- of lingammassage (= genitaal) kan worden geïntegreerd. Dit wordt bij het voorgesprek gecheckt en hangt af van zowel jouw aanvoelen en behoefte als van de inschatting van de tantrika. Ook dan ligt de focus niet op het seksuele, maar op het helen en in balans brengen. Seksuele blokkades kunnen zo bevrijd worden, je kan meer gevoel krijgen in je bekken of gewoon weer leren totaal te genieten van je volledige lichaam.

Boek nu
Sensuele tantramassage

Sensuele tantramassage

Tijdens een senuele tantramassage word je op subtiele wijze en over je hele lichaam zacht, liefdevol maar ook prikkelend aangeraakt. Geen plekje wordt overgeslagen... Er wordt gemasseerd met mijn handen en armen, maar ik kan ook mijn hele lichaam gebruiken. Vertrekkend vanuit diepe ontspanning wordt de sensualiteit stap voor stap opgebouwd en ga je steeds intenser voelen, tot in elke cel van je lichaam.

Om de 'Liefdevolle Aanraking' zo volledig mogelijk te maken, zijn zowel de ontvanger als de gever in deze massage in principe naakt. Naaktheid wordt hierbij niet seksueel ingevuld, maar staat in dienst van het gevoel van openheid en gelijkwaardigheid. Als er nog angst of taboe aanwezig is, kan afgesproken worden dat hier stap voor stap naartoe wordt gewerkt. Belangrijk is dat je als ontvanger ontspannen bent en van daaruit in overgave kan gaan.

Omdat we ook met seksuele energie werken, en we die controleren en sturen, is een lingam- of yonimassage (genitale massage) inbegrepen, tenzij je dat niet verkiest. Toch werkt de tantrische massage niet naar een climax toe, maar wordt de opgebouwde energie over het hele lichaam verdeeld. Zo kan je van een lokaal orgasme overgaan naar een totaal lichaamsorgasme of totale extase.

Tijdens een tantrische massage probeer je de gehele sessie te focussen op je eigen ervaring en energie en in overgave te gaan, louter te ontvangen. Elke tantrika kan in het voorgesprek aangeven of wederzijdse aanraking mogelijk is, en in welke mate. Dat hangt af van het oordeel van de tantrika in het moment en is geen recht.

Boek een sensuele tantramassage
Extra lingam- of prostaatmassage

Extra lingam- of prostaatmassage

Als man kan je voor aanvang van de massage aangeven dat je extra tijd en aandacht wil voor de lingam. Je betaalt dan een kleine meerprijs. In dat geval concentreer ik mij meer en langduriger op het werken op en rond de lingam. Door het afwisselend op- en afbouwen van de energie kan je zo ook leren je orgasme te beheersen. Je zal geheel nieuwe sensaties beleven: een ongekende ervaringswereld gaat voor je open, je genot en bewustzijn breidt zich steeds verder uit. 
Dit werkt helend bij erectiestoornissen en kan ook een oplossing helpen bieden bij premature ejaculatie.
Ook een prostaatmassage is mogelijk.

Boek nu je massage
Hoeveel kost een massage?

Hoeveel kost een massage?

Ik ben privé bereikbaar in de Jozef Vandamstraat te Zaventem, dichtbij de autostrade E19 (huisnummer wordt na het boeken van de afspraak doorgegeven).
Voor 45 minuten massage betaal je 120 euro, voor 1 uur 150 euro.

Voor tantramassage aan huis boek je minimum 1 uur in en betaal je 50 euro extra per uur.

Maak nu een afspraak

De website van Laura Delight maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer weten